mindig kész a segítségre

Hot-line:+36303371280

az e-PATRONUS® készülékekről

 

Több évtizedes biztonság- és távközlés-technikai tapasztalatunk alapján bízunk abban, hogy egy nagyszerű lehetőséget ajánlunk Önnek amikor bemutatjuk az e-PATRONUS® készülékeket. 

Mi az e-PATRONUS® lényege? 

Talán Ön is azok közé tartozik, akinek nap, mint nap szembesülnie kell azzal a szinte már-már megoldhatatlan problémával, hogy közel-távol élő idős, betegeskedő, fogyatékos, mozgáskorlátozott közeli hozzátartozóját miképp tudná nagyobb biztonságban. Állandó felügyeletét nem tudja megoldani, de esetleg nem is feltétlen szükséges. Mégis lelkiismeret-furdalás gyötri, mert munkája, elfoglaltsága miatt nem tudja annyiszor látogatni, ahányszor szeretné. Állandó stressz gyötri, mert, úgy érzi, hogy a baj bármikor megtörténhet. Kézenfekvő, ha menni nem tud, legalább telefonál. 
De a telefonbeszélgetés is problematikus, mert hiába érhető el már mindenütt a vezetékes telefon, s vannak viszonylag olcsón és mindentudó mobiltelefonok, sokan idegenkednek tőlük, nem tudják vagy nem hajlandók a kezelésüket megtanulni. 
De még ha igen, ezek a csoda kütyük vajon mit érnek, ha baj van?

Esetleg éppen akkor maradnak némán, amikor segíteniük kellene? 

Vajon mi a megoldás? 

Segítsék a bajban a felhasználó igénye szerint kifejlesztett segélyhívó készülékkel. 

Számos termék áll rendelkezésre, amellyel gyorsan és biztonsággal kezdeményezhető segélyhívás a 24 órás készenlétben levő távfelügyeleti állomás diszpécserének számítógépére. Oda, ahova esetleg több ezer, netán tízezer különböző úgynevezett távfelügyelt eszköz jelzése fut be, percenként, több tíz egyszerre. Ahol a segítőkész diszpécser látva a beérkezett jelzések sokaságát, sürgősség szerint rangsorol, majd tárcsázza az értesítendők telefonszámát, és tájékoztat. 
S az idő telik, múlik,… a fontos percek szaladnak! 

Az e-PATRONUS® készülékek nem ilyen megoldást nyújtanak Önnek! 

Mi a valós élethelyzetekből kiindulva, gyakorlati tapasztalatokra alapozva egy merőben új rendszert ajánlunk Önnek. 

A készülék fejlesztői a mindennapi élethelyzeteket szimulálva - a legkorszerűbb technikai alkalmazásokat adaptálva – tervezték meg az e-PATRONUS® készülékeket. 

Az e-PATRONUS® készülékcsalád minden tagjának közös jellemzője, hogy: 

1. Gyors 
2. Közvetlen, nem igényel diszpécser ügyeletet 
2. Biztonságos 
3. Használata nem helyhez kötött 
4. Egyszerűen kezelhető 
5. Gazdaságosan üzemeltethető 

  • Eszközeink gyorsak, mivel a segély jelzés indítását követő néhány másodperc elteltével a jelzés ott és annál jelenik meg, ahol, és aki a szükséges intézkedésre jogosult és kompetens.
  • A jelzésátvitel közvetlen, mert alapvetően nem igényel - sem technikai, sem humán értelemben - diszpécseres távfelügyeletet, bár egyes készülékeink esetében készek vagyunk e megoldás mód technikai igényeit is kielégíteni.
  • A segélykérés célba érése biztonságos, mert egyszerre több irányban és több féle módon történhet. Alapvetően szöveges és hanghívás is történik és ezek akár több irányban történő eljuttatása is lehetséges.
  • Eszközeink használata alapvetően nem helyhez kötött. Még a lakásban használható kivitelűek esetében is biztosított a lakáson belüli szabad mozgás, a 24 órás használat. A szükség szerinti áthelyezés laikus számára is egyszerűen kivitelezhető.
  • Eszközeink használata egyszerű. A legtöbb esetben a segélyhívás indításakor elegendő egyetlen gomb megnyomása, vannak esetek, amikor a riasztás automatikus (elesésjelzés, füst, gázérzékelés, mozgásfigyelés stb.)
  • Eszközeink gazdaságosan üzemeltethetők, mivel eszközeink kivétel nélkül saját SIM kártyával működnek, a készülékek kártya függetlenek. A jelzések fogadásához mindössze egy normál vagy okos telefon szükséges.


Az e-PATRONUS® készülékcsalád jelenlegi tagjai: 

Light, BASIC, COMBI, SMARTSMART+, Intelligent, Intelligent+ és Simple melyek mindegyike vízálló karpereccel, és/vagy az ugyancsak vízálló medállal használható (ezek valamelyikéből az ajánlott készlet egy darabot tartalmaz) a készlet opcionálisan kiegészíthető a funkcionális lehetőségek figyelembe vételével meghatározott számú további karpereccel vagy medállal, illetve mozgásérzékelővel, füst és gázérzékelővel).

GPS for Elderly, GPS for Elderly Plus, SOS Wrist Tag, SOS Bracelet, Gator 2 GPS SMART Watch, mely készülékeket kifejezetten olyan idősembereknek ajánljuk, akik mindennapjaik során teljes mértékben képesek ellátni magukat, önállóan járnak például boltba, vagy utaznak, de biztonságukról mégis szeretnénk gondoskodni.