mindig kész a segítségre

Hot-line:+36303371280

az e-PATRONUS® készülékekről

 

Több évtizedes biztonság- és távközlés-technikai tapasztalatunk alapján bízunk abban, hogy egy nagyszerű lehetőséget ajánlunk Önnek amikor bemutatjuk az e-PATRONUS® készülékeket. 

Mi az e-PATRONUS® lényege? 

Talán Ön is azok közé tartozik, akinek nap, mint nap szembesülnie kell azzal a szinte már-már megoldhatatlan problémával, hogy közel-távol élő idős, betegeskedő, fogyatékos, mozgáskorlátozott közeli hozzátartozóját miképp tudná nagyobb biztonságban. Állandó felügyeletét nem tudja megoldani, de esetleg nem is feltétlen szükséges. Mégis lelkiismeret-furdalás gyötri, mert munkája, elfoglaltsága miatt nem tudja annyiszor látogatni, ahányszor szeretné. Állandó stressz gyötri, mert, úgy érzi, hogy a baj bármikor megtörténhet. Kézenfekvő, ha menni nem tud, legalább telefonál. 
De a telefonbeszélgetés is problematikus, mert hiába érhető el már mindenütt a vezetékes telefon, s vannak viszonylag olcsón és mindentudó mobiltelefonok, sokan idegenkednek tőlük, nem tudják vagy nem hajlandók a kezelésüket megtanulni. 
De még ha igen, ezek a csoda kütyük vajon mit érnek, ha baj van?

Esetleg éppen akkor maradnak némán, amikor segíteniük kellene? 

Vajon mi a megoldás? 

Segítsék a bajban a felhasználó igénye szerint kifejlesztett segélyhívó készülékkel. 

Számos termék áll rendelkezésre, amellyel gyorsan és biztonsággal kezdeményezhető segélyhívás a 24 órás készenlétben levő távfelügyeleti állomás diszpécserének számítógépére. Oda, ahova esetleg több ezer, netán tízezer különböző úgynevezett távfelügyelt eszköz jelzése fut be, percenként, több tíz egyszerre. Ahol a segítőkész diszpécser látva a beérkezett jelzések sokaságát, sürgősség szerint rangsorol, majd tárcsázza az értesítendők telefonszámát, és tájékoztat. 
S az idő telik, múlik,… a fontos percek szaladnak! 

Az e-PATRONUS® készülékek nem ilyen megoldást nyújtanak Önnek! 

Mi a valós élethelyzetekből kiindulva, gyakorlati tapasztalatokra alapozva egy merőben új rendszert ajánlunk Önnek. 

A készülék fejlesztői a mindennapi élethelyzeteket szimulálva - a legkorszerűbb technikai alkalmazásokat adaptálva – tervezték meg az e-PATRONUS® készülékeket. 

Az e-PATRONUS® készülékcsalád minden tagjának közös jellemzője, hogy: 

1. Gyors 
2. Közvetlen, nem igényel diszpécser ügyeletet 
2. Biztonságos 
3. Használata nem helyhez kötött 
4. Egyszerűen kezelhető 
5. Gazdaságosan üzemeltethető 

  • Eszközeink gyorsak, mivel a segély jelzés indítását követő néhány másodperc elteltével a jelzés ott és annál jelenik meg, ahol, és aki a szükséges intézkedésre jogosult és kompetens.
  • A jelzésátvitel közvetlen, mert alapvetően nem igényel - sem technikai, sem humán értelemben - diszpécseres távfelügyeletet, bár egyes készülékeink esetében készek vagyunk e megoldás mód technikai igényeit is kielégíteni.
  • A segélykérés célba érése biztonságos, mert egyszerre több irányban és több féle módon történhet. Alapvetően szöveges és hanghívás is történik és ezek akár több irányban történő eljuttatása is lehetséges.
  • Eszközeink használata alapvetően nem helyhez kötött. Még a lakásban használható kivitelűek esetében is biztosított a lakáson belüli szabad mozgás, a 24 órás használat. A szükség szerinti áthelyezés laikus számára is egyszerűen kivitelezhető.
  • Eszközeink használata egyszerű. A legtöbb esetben a segélyhívás indításakor elegendő egyetlen gomb megnyomása, vannak esetek, amikor a riasztás automatikus (elesésjelzés, füst, gázérzékelés, mozgásfigyelés stb.)
  • Eszközeink gazdaságosan üzemeltethetők, mivel eszközeink kivétel nélkül saját SIM kártyával működnek, a készülékek kártya függetlenek. A jelzések fogadásához mindössze egy normál vagy okos telefon szükséges.


Az e-PATRONUS® készülékcsalád jelenlegi tagjai: 

Light, SMARTSMART+, Intelligent, Intelligent+ és Simple melyek mindegyike vízálló karpereccel, és/vagy az ugyancsak vízálló medállal használható (ezek valamelyikéből az ajánlott készlet egy darabot tartalmaz) a készlet opcionálisan kiegészíthető a funkcionális lehetőségek figyelembe vételével meghatározott számú további karpereccel vagy medállal, illetve mozgásérzékelővel, füst és gázérzékelővel). E készülékek használata azon idős emberek részére ajánlott, akik döntően és alapvetően othon a lakásban vagy házban tartózkodnak. E készülékek nagy előnye, hogy a segélyhívó medál vagy karperec folyamatosan viselhető, vízálló és az akkumulátor töltéssel sem kell foglalkozni, mivel a működtető tartós elemek évekig biztosítják működőképességüket.  

GPS for Elderly, GPS for Elderly Plus, SOS Wrist Tag, SOS Bracelet, SOS Wrist Band, SOS Digi Watch, SOS TopLovo 4G, SOS Mobile Watch, SOS Slim, mely készülékeket kifejezetten olyan idős embereknek ajánljuk, akik mindennapjaik során teljes mértékben képesek ellátni magukat, önállóan eljárnak otthonról (például boltba, vagy utaznak), de biztonságukról mégis szeretnénk gondoskodni. Természetesen e készülékek is hasznáhatók otthon is, de folyamatos viselésük során figyelembe kell venni azt, hogy a működőképességet biztosító akkumulátorukat időszakosan a tartozék adapter segítségével tölteni szükséges.